Hiadlovskí


Rozvoj farmy

Činnosť farmy sa začala vybudovaním maštale horského typu pre 50 kusov dojníc. V ďalšej etape rozvoja firmy sa dobudovala moderná maštaľ s voľným ustajnení zabezpečujúca dnes do popredia vystupujúcu pohodu (welfare) chovaných zvierat. Na túto maštaľ s kapacitou 100 kusov dobytka nadväzuje moderná syráreň. Tá vyhovuje všetkým hygienickým požiadavkám a dáva tak predpoklady pre výrobu špecifických zrejúcich syrov.

V doterajšom období existencie farmy sme postupne vybudovali aj strojový park na zber krmovín z plôch kvetnatých podhorských lúk Nízkych Tatier.

Hiadlovskí

„Parmezán“ z Ľupče: Francúzi ocenili ich syr ako exkluzívny

„Učíme ho ľudí jesť, vychutnávať, cmúľať. Toto nie je syr, z ktorého si nakrájate pol kila a zjete. Tento syr je k dobrému vínu,“ tvrdí Ing. Martin Hiadlovský.

Viac informácií

Hiadlovskí

Hiadlovskí žijú z toho, čo si vyrobia: Ich domáci syr znižuje cholesterol

Základy farmy položil Martinov otec Jozef. Pred vyše dvadsiatimi rokmi začali Hiadlovskí podnikať s predajom mlieka. „Naši predkovia boli vždy farmári a statkári.

Viac informácií

Hiadlovskí

Hiadlovskí budujú vlastnú značku unikátneho zrejúceho syra

Vyrábajú poctivý zrejúci syr z mlieka, ktoré získavajú z vlastných kráv. Zvieratá pasú na kopcovitých lúkach v okolí vlastnej farmy a celý rok ich kŕmia plodinami, čo sami dopestujú.

Viac informácií


inPage.cz - webové stránky, doména a webhosting ľahko.